Om Anholt Forsamlingshus

Forsamlingshuset ligger midt i Anholt By, overfor Anholt Skole. Huset har i stueetagen en stor sal (64 m2) og en lille sal (25 m2) med borde og stole til 80 personer samt et køkken med 2 elkomfurer m/ovne, 2 køleskabe på 351 l/180 l og et fryseskab på 143 l, industriopvasker, industrikaffemaskine samt service, bestik, koge- og køkkengrej, viskestykker og karklude. På førstesalen er der indrettet sovesal med 24 køjer. Elopvarmning (varmepumpe) samt el-vandvarmer. El afregnes efter måler med kr. 3,50/kWh. 

Der er adgang til toilet og bad i den offentlige, kommunale toiletbygning under samme tag. Vi gør opmærksom på, at disse faciliteter er tilgængelige for alle øens gæster. Derfor bør man ikke efterlade personlige ejendele på toiletterne eller i badet.

Medbring sovepose eller sengetøj + linned, samt håndklæder. 

Kontakt Forsamlingshuset: Jette Hansen: 3029 9312, mail: jette.anholt@mail.dk

Toiletterne er offentlige og kommunale og som sådan ikke med i lejemålet.

HUSORDEN

INDE  Huset skal efterlades, som det modtages, og det forventes, at huset behandles på bedste måde. Det er et gammelt hus og må gerne behandles med respekt. Skader af enhver art skal anmeldes til Jette Hansen og erstattes. Undgå at klæbe billeder op på væggene. Husk at rydde op inden I forlader huset. Viskestykker efterlades i køkkenet Undgå at lægge dem i plastikposer. Rygning er strengt forbudt på 1. sal. De to tagvinduer mod øst er nødudgange, og må kun benyttes i tilfælde af brand. 

UDE Vis hensyn til omgivelserne, beplantning, naboer m.m. Græsplænen udenfor er udlagt som offentligt grønt område og må således ikke benyttes som fodboldbane, tørreplads, soveplads o. lign. Skolegården med inventar er skolens og ikke til rådighed for forsamlingshusets lejere.  

Seneste kommentarer

07.08 | 17:01

Tak. Helt enig. Vi går igang nu

06.08 | 12:58

mangler vist lidt opdatering :)

05.02 | 09:40

Flot hjemmeside I har fået.
Og samtidig væsentlig bedre opdateret end anholt.dk !!!
Mange hilsner
Lise og Otto
Kistehøjvej 56.

Del siden